info@imektech.hu +36 70 949-8040 2124 Nagyvenyim, Dózsa György utca 10/1.
en hu ru
Hírek

Átadták Magyarország legmodernebb gyógyfürdőjét

Átadták Magyarország legmodernebb gyógyfürdőjét a Paksi Gyógyászati Központban, melynek a beüzemelését, az uszodatechnika felelős műszaki vezetését az IMEK-Tech Hungary Kft. végezte illetve az üzemeltetését mai napig irányítja. 

Forrás:Turizmusonline

Átadták Magyarország legmodernebb gyógyfürdőjét

 

Kiugróan magas ásványianyag-tartalmú, ideális hőmérsékletű gyógyvíz, egyedülálló műszaki megoldások és átgondolt funkcionalitás – ezek a jellemzői a ma átadott Paksi Gyógyászati Központnak.

Az utóbbi egy-két évben nem nagyon hallottunk új gyógyfürdők avatásáról Magyarországon. Ennek legfőbb oka, hogy a hazai kínálat bőségére való tekintettel sem kormányzati, sem uniós források nem álltak rendelkezésre új létesítmények építésére. A rendelkezésre álló keretet a meglevő egységek bővítésére, fejlesztésére fordították.

 

A pályázati források elérhetetlensége ellenére Pakson most mégis gyógyfürdőt avattak, nem is akármilyet. Bár a létesítmény elsősorban a helyi és környékbeli lakosság igényeit szolgálja ki, technológiája alapján a legmodernebbek közé tartozik az országban.

Teljes cikk.

 

 

 

 

 

Vissza