info@imektech.hu +36 70 949-8040 2124 Nagyvenyim, Dózsa György utca 10/1.
hu en
Cégünkről

 

IMek-tech hungary

2012-ben alakult cég fő tevékenysége a mérnöki munkák ellátása.  Mindezek mellett kivitelezői és nagykereskedelmi feladatok ellátása  és uszodatechnikai munkák bonyolítása is jelentős szerepet játszik a cég életében. A belga WOW cég hivatalos Magyarországi képviseletét ellátva az élményfürdők palettájának színesítésében látványos hullámvilágot biztosítunk. Az élelmiszeripar számára a tartályok légzővezetékeibe egyedi tervezésú UV csirátlanítással biztosítjuk a steril levegő beáramlását.

Egyesületi tagság

A Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Uszodatechnikai Egyesület tagjaként rendszeres továbbképzéseken veszünk részt ezáltal naprakész információkkal rendelkezünk a  technikai újdonságok, szabványok és rendeletek nyomonkövetéseiben.

 

                 

Munkatársaink

Hazai és külföldi ipari - építőipari kivitelezői tapasztalattal , szakmai angol nyelvtudással rendelkező kollégák biztosítját a magas és mélyépítészeti, gépészeti,villamossági feladatok szakszerü ellátását. Okleveles építőmérnöki, okleveles gépészmérnöki és okleveles villamosmérnöki végzettségek mellet Fidic ismeretekkel is rendelkezünk.

Magamról

Dávid BélaMagamról: Dávid Béla a nevem, az IMEK-Tech Hungary Kft. ügyvezetője vagyok, okleveles gépészmérnök, a Magyar Márnöki Kamara tagja. Több, mint 26 éves vezetési gyakorlattal rendelkezem karbantartási, beruházási és kivitelezési munkákban. 16 éven át dolgoztam a Hungrana Kft-nél ahol ipari  beruházások bomyolításában majd a Vegyépszer ZRt-nél  további 6 évet, ahol az építőipari kivitelezésben a fővállalkozás irányítójaként szereztem tapasztalatot.